Una nova realitat des de l’1 de setembre

D’acord amb el que va anticipar TopLegal, Claudio Doria ha deixat de ser soci de Garrigues (on liderava també l’Italian Desk) i des de l’1 de setembre ja té el seu propi despatx: Doria Tölle.

Aquesta nova firma actua com un Italian Desk independent focalitzat en les companyies del mid-market italià (en els sectors de la moda, luxe, retail i indústries en general) interessades a invertir a Espanya. “L’objectiu – ha explicat Doria a TopLegal – serà seguir els aspectes legals de les operacions d’inversió, però també arribar a ser l’assessor legal de confiança de les companyies, per a gestionar les seves necessitats en dret espanyol, en particular aquelles de govern corporatiu.”

Doria, que ja ha començat la seva nova experiència pel seu compte, es beneficia de les relacions establertes amb la firma Amat & Vidal-Quadras, una boutique legal dedicada al M&A, contenciós, dret farmacèutic i de la propietat industrial, i està basat en Barcelona i Madrid.

La raó de la seva separació – ha explicat Doria – estava prevista en els estatuts del gegant espanyol: “He aconseguit la primera finestra estatutària per a l’anomenat “retir” com a soci de la firma i he triat continuar la meva activitat professional com a advocat amb el meu propi despatx.”

Article publicat a Top Legal.