Internacional

Enfocament i pràctica internacional

Tradicionalment, els advocats exercien la seva pràctica legal exclusivament en la jurisdicció en la qual havien estudiat. No obstant això, amb l’arribada de la globalització, s’han incrementat la pràctica i les operacions internacionals i només els advocats amb un enfocament i una experiència internacional han desenvolupat les capacitats adequades per a assistir als seus clients fora dels seus països.

Estem acostumats a treballar fora de les nostres fronteres i a seguir als nostres clients en la seva expansió internacional, coneixent als professionals en els quals es pot confiar per a obtenir l’assessorament i coneixement local adequat. La proximitat amb els nostres clients, els seus negocis i interessos proporciona un valor afegit a la transacció, simplificant el procés de presa de decisions, ajudant-los a entendre les diferències legals existents i els conceptes confusos.

Hem participat en operacions a Alemanya, Àustria, el Brasil, França, Itàlia, el Japó, el Perú, Portugal i Regne Unit, entre altres països.